Over Mij

Background Image

Ik ben Ivo, een 24 jarige student ICT aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik woon doordeweeks op kamers in Nijmegen en in het weekend bij mijn ouders in Vlijmen. Ik studeer op dit moment ICT, met als uitstroomrichting Software Development. Ik heb altijd al leuk gevonden om dingen te maken op de computer. Zo ben ik vroeg al begonnen met het maken van een website voor het bedrijf van mijn vader. Deze passie is blijven hangen, en toen ik na mijn VWO een opleiding moest kiezen was de keuze voor ICT snel gemaakt.

Ik heb ervaring met verschillende programmeertalen, maar naast programmeren heb ik ook veel geleerd over het modelleren van software. Ook is er veel aandacht gegaan naar het communiceren met de klant. Deze spreekt immers niet de vaktaal van een ICT ’er. Ten slotte vind ik het leuk om in een team samen te werken. Ik geloof dat je met meerdere altijd meer weet dan alleen. Wanneer mogelijk vind ik het leuk om anderen te helpen of dingen uit te leggen.

Naast mijn studie vind ik het zelf leuk om soms een spelletje te spelen. Ik hou ik altijd erg van eten. Daarnaast ben ik ook een groot pretpark fan, waar ik samen met mijn vriendin altijd graag naar toe ga.